Ingredienser (4 portioner)
- 4 stora potatisar
- 1 liten rödlök
- 0,5 ask cocktailtomater
- 0,5 dl olivolja
- 1 msk äppelcidervinäger
- 1 tsk flytande honung
- 1 msk flingsalt
- 1 knippe grön sparris
- 1 röd snackspaprika
- 1 pkt halloumiost
- 0,5 ask champinjoner (gärna små)
Dela paprikan på hälften, ta bort den grova delen på sparrisen och skär halloumin i breda stavar. Trä upp champinjonerna på spett. Grilla dessa ingredienserna och salta dem efter behov (inte halloumin).
När allt är färdiggrillat tillsätt då champinjonerna till potatisblandningen. Dela sparrisen, paprikan och osten i lämpligt stora bitar och blanda ner med potatisen och övriga ingredienser.
Här serverar jag potatisalladen med helgrillad nötytterfile.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar