Senaps- och dragonsill
1 paket 5-minuterssill (420 gram/210 gram avrunnen vikt)
1
dl crème fraiche
0,5 dl majonnäs
1 msk grovkornig senap
0,5 msk torkad dragon
Häll av vätskan från sillen och dela den i lämpligt stora bitar. Blanda
crème fraiche, majonnäs och senap med hjälp av en visp. Smula dragonen i handen och blanda sedan ner den samt samt de
delade sillbitarna. Rör om allt så att det blandas väl. Nu är sillen
klar att serveras men den kan med fördel stå något dygn i kylskåp så att
smakerna växer till sig.
Västerbottenssill med gräslök, Chilisill & Senaps- och dragonsill |
Du har väl gillat min sida på Facebook. Ett enkelt sätt att se när nya
recept och andra blogginlägg lagts upp samt att det ibland dyker upp lite små
tips, länkar och annat på sidan.
Eller så hittar du mig på twitter
under namnet skolkocken
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar