20 juni 2013

Curry- och äppelsill med smak av dill

Här kommer en enkel och snabb sill att fixa till som baseras på färdig inläggningssill, så kallad 5-minuterssill. Självklart så vinner den på att stå ett dygn men har man bråttom så räcker det nog med några timmar.

Curry- och äppelsill med smak av dill
1 pkt 5-minuterssill (420 gram)
1 dl turkisk yoghurt
0,5 dl majonnäs (hemmagjord)
1 tsk currypulver
1 msk fryst hackad dill
1 dl grovrivet äpple

Blanda samman yoghurten med majonnäs och currypulver. Rör sedan ner den hackade dillen och rivet äpple. Skär sillen i lämpligt stora bitar och blanda sedan ner med övriga ingredienser. Häll upp allt i en skål eller burk och låt sillen stå kallt i något dygn så att smakerna binds samman.






Du har väl gillat min sida på Facebook. Ett enkelt sätt att se när nya recept och andra blogginlägg lagts upp samt att det ibland dyker upp lite små tips, länkar och annat på sidan.  
 
Eller så hittar du mig på twitter under namnet @Skolkocken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar