De flesta recept som jag lägger upp är bara lagade en gång och kan därför variera lite i kvalitet. Dessa recept är till för de som har grundläggande kunskaper i matlagning. I vissa recept står inga exakta mängder utskrivna när det gäller sånt som kryddning, främst då när det gäller salt och peppar. Dessa kunskaper utgår jag från att mina bloggläsare besitter. Detsamma gäller när det gäller redning av såser m.m. där inte heller några mängder finns angivna utan det är upp till läsaren att anpassa mängden till rätten som lagas.
Jag tar tacksamt emot kommentarer på recept där eventuella fel kan ha smugit sig in i mängdangivelse av råvara.
Jag hoppas att du som läsare har nytta av mina recept men att du även tar dig tid att läsa mina inlägg som inte är recept. Min förhoppning är jag förutom att skapa en hjälp i matlagningen även ska sprida kunskap om hur det är att arbeta med offentliga mat och vilka bekymmer vi som gör det kan stöta på. Men även hur kul det är att arbeta med detta.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar