Skolkocken i media

Magasin Måltid # 10 (2013)
En sida i tidningen om mitt nya jobb som ansvarig för den helt nyrenoverade/ombyggda restaurangen på Fribergaskolan i Danderyd.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Intervju på glutenfrikost.se
I början av september 2013 blev jag intervjuad av Anna Cardelius som driver sidan "Glutenfrikost.se". En hemsida med recept och tips för de som är glutenintoleranta. Ämnet för intervjun var hur jag som ansvarig för ett skolkök tänker kring specialkoster i allmänhet och glutenintolerans i synnerhet. Intervjun kan du läsa här.





----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Magasin Måltid # 9 (2013)
I detta nummer finns en intervjuserie som handlar om skolkockar som nyttjar de sociala medierna på bästa sätt. Tillsammans med Fredrik Kämpenberg (Kostchef i Lekeberg), Mats Andersson (Kökschef, Fridaskolan Mölnlycke) och Michael Bäckman (Kökschef, Annerstaskolan Huddinge) har jag fått berätta hur jag använder sociala medier och kommit med tips till andra som vill börja. Artikeln ser du här under:



--------------------------------------------------------------------------------------------------------

White guide Junior
Våren 2013 var första gången som White guide Junior publicerades. Det är en guide som skapats i ett samarbete mellan Mikael Mölstad, VD för White guide och Pär Bergkvist på Magasin Måltid. Syftet med den är att lyfta fram goda exempel från skolmatens värld.


I guiden för 2013, som alltså är den första någonsin, finns både skolrestaurangen som jag ansvar för och jag personligen med. Restaurangen är en av 90 som kom med i den slutliga guiden av 300 testade restauranger. Och jag omnämns som en av 22 skolkockar som tillhör de bästa i landet.






























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar