- Tankar om skolmat från en köksmästare i skolans värld och recept från köket därhemma.
Sidor
(Flytta till ...)
Startsida
Om Skolkocken
Om recepten på bloggen
Skolkocken i media
Skolkocken i sociala medier
Kontakta Skolkocken
▼
10 augusti 2015
Skolkocken flyttar!
›
Det du just nu läser är mitt 400:ade inlägg här på bloggen, en hel del har det blivit och förhoppningsvis har någon haft glädje av dem. Men ...
29 maj 2015
Stekt grilloumi med couscoussallad och örtyoghurt
›
Det har efterfrågats recept på mat som jag lagar. Förut la jag upp en hel del recept här på bloggen men det var en ganska tidskrävande proce...
11 maj 2015
White guide - den riktiga och den viktiga
›
Förra veckan kom de så efter en nervös väntan - nomineringarna till White guide Jr 2015 . Och även i år lyckades jag bli nominerat till tite...
1 kommentar:
30 april 2015
Tjohoo - de fick en ko!!!
›
Så var det avgjort - priset till årets Bästa matglädjeskola och Bästa matglädjeförskola har delats ut. Och mycket välförtjänt var det Brunns...
1 kommentar:
11 april 2015
Vart går gränsen - hur mycket ska ett skolkök hinna med?
›
Så här under påsken när jag har lyxen att få vara ledig lite extra eftersom vi inte har några gäster att servera mat till så är det lätt att...
5 mars 2015
International school meals day 2015 - a blog post in english
›
Me (in the middle) and two of my colleagues, Yvonne and Gunilla Here it is, my yearly english blog post. I, together with my collegues,...
3 mars 2015
Ju fler kockar desto bättre soppa
›
Som jag berättat i tidigare inlägg så är Danderyd en kommun där ansvaret för skolrestaurangens verksamhet ligger på rektorns ansvar, vi har ...
›
Startsida
Visa webbversion